Kategorijo izdelkov

Kontakt

Pokličite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodaj: No.9 JiuLong Road, gospodarski razvoj območja, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, China 264400

Pišite nam: sales@composite-china.com

Delovnih ur:

Mon-Sat (08:00:00 - 17:00 pm)

Ko boste potrebovali pomoč, nas pokličite. Mi smo vedno z veseljem pomagali

Spletna stran link:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Carbon Fiber Idler Roller ogljikovih vlaken Tube in roll

Weihai Xinbo Composite Products Co, Ltd je eden od najvišjih ravni na Kitajskem ogljikovih vlaken idler valjčni proizvajalci, s strokovno tovarno smo sposobni proizvajati poceni ogljikovih vlaken Idler valj z zanesljivo kakovostjo. Dobrodošli na debelo izdelkov od nas. Hot Prodaja Low-Povleci Carbon Fiber Idler ...

Pošlji povpraševanjeklepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Weihai Xinbo Composite Products Co, Ltd je eden od najvišjih ravni na Kitajskem ogljikovih vlaken idler valjčni proizvajalci, s strokovno tovarno smo sposobni proizvajati poceni ogljikovih vlaken Idler valj z zanesljivo kakovostjo. Dobrodošli na debelo izdelkov od nas.

Hot Prodaja nizko-povleci ogljikovih vlaken Idler Roller Za industrijsko

Ogrodni valj z ogljikovimi vlakni ima visoko trdnost, majhno težo in odlično odpornost proti koroziji. Poleg tega ogljikova vlakna ne prenašajo toplote toliko kot večina kovin.

Izdelki XINBO COMPOSITE se pogosto uporabljajo v letalstvu, avtomobilu, igračah, zmaju, peresa, obrti, šotoru, vetrnici, dežniku, številnih vrstah športne opreme in tako naprej.

Podatki o valjčku iz ogljikovih vlaken:

1. Material: 100% ogljikovih vlaken ali po želji

2. Površinska obdelava: naravna

3. Barva: črna.

4. dolžina: po naročilu

5.Tools: po naročilu

6. Vsebnost ogljika: 100% CF, 60% CF ali po naročilu.

Cevi lahko načrtujemo in izdelujemo po zahtevah in zahtevah stranke.

• Visokozmogljiva ogljikova vlakna Idler Roller:

Cevke iz ogljikovih vlaken, ki so ovite na valj, so splošno močne in lahko enakomerno prenašajo vse sile. V nasprotju s pulturiranimi cevmi lahko prenesejo silo (navor), stiskanje, napetost in deformacijo brez cepljenja. To je zato, ker so bila vlakna navita okoli premera cevi, pa tudi potekajo po dolžini. Najprej je cevni trn navit z enosmernimi ogljikovimi vlakni okoli premera, nato pa je ovita z vlakni, ki potekajo po dolžini (vzdolžno), končno pa se konča z oblogo 3K navadnega tkanja, preden se utrdi v avtoklavu, Recoated with epoksi.

Vse naše ogljikovih vlaken Idler Roller ID, OD, dolžina, Modul elastičnosti in natezne trdnosti se lahko proizvajajo v skladu z zahtevo kupcev.

XINBO COMPOSITE je ena od najvišjih ravni na Kitajskem industrijo proizvajalcev, s strokovno tovarno smo sposobni proizvajati poceni ogljikovih vlaken idler valja ogljikovih vlaken cev in roll z zanesljivo kakovostjo. Dobrodošli na debelo izdelkov od nas.

Povpraševanje