Kategorijo izdelkov

Kontakt

Pokličite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodaj: No.9 JiuLong Road, gospodarski razvoj območja, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, China 264400

Pišite nam: sales@composite-china.com

Delovnih ur:

Mon-Sat (08:00:00 - 17:00 pm)

Ko boste potrebovali pomoč, nas pokličite. Mi smo vedno z veseljem pomagali

Spletna stran link:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Ogljikovih vlaken cevi, ki so tehnologije in njegovo uporabo

- Aug 03, 2015 -

Ogljikovih vlaken cevi, ki tvorijo proces je na cevi, valjanje stroj z ogljikovih vlaken ploΉθe vroče valjanje sestavljeno modeliranje metoda.

Njegovo načelo je, da uporabite vroče valji na cevi, valjanje stroj, ploΉθe, mehčanje, taljenja smolo uporabljajo zgoraj. Določeno neskladje, v vrtenje valjev med operacijo, uporaba trenja med valji in vretena, uporabljajo na stalno zvitkih umreti do zahtevane debeline, in nato s hladnim roll hlajenjem, odvzeti winder, sušen v pečici na redkost. Cevi po zdravljenju, odstrani jedro zgled, navijanje cevi se lahko dodeli. Osnovi hranjenje metoda modeliranje prepregi, mehanske metode lahko razdelimo priročnik krme in neprekinjeno. Osnovni postopek je:

Najprej, čiščenje valji, vroče valji, segreto na določeno temperaturo, prilagodite ploΉθe napetosti. Ne v jedru pritisk valja nad prevlečen z ločilno sredstvo obdan na krog 1 in nižji valja, tiskalna glava v vroče valji, hkrati potegnite ploΉθe, pritrjena na ogrevanje del glave, z vodjo kroga. Vodja dolžine približno 800 ~ 1200mm, odvisno od premera cevi, in krog dolžine vodja krpo in trak, običajno 150 ~ 250 mm. Roll debelimi stenami cevi, pri normalnem delovanju, trna vrtenje hitrost zaradi hitrosti, namenjena počasi v bližini debelina stene za doseganje design debeline, odrezal trak.

In torej vztrajati nujen pod visokim tlakom, še plesni 1 ~ 2. Končno dvižni valj merjenje zunanji premer cevi, po prehodu cev odstranjena od volumna, v pečici zorenje.


Related Products