Kategorijo izdelkov

Kontakt

Pokličite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodaj: No.9 JiuLong Road, gospodarski razvoj območja, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, China 264400

Pišite nam: sales@composite-china.com

Delovnih ur:

Mon-Sat (08:00:00 - 17:00 pm)

Ko boste potrebovali pomoč, nas pokličite. Mi smo vedno z veseljem pomagali

Spletna stran link:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Ogljikovih vlaken cevi v razvoju inženiringa

- Aug 03, 2015 -

Obširen predstava iz ogljikovih vlaken, zaradi česar je ob istem času kot strukturnih materialov in funkcionalnih materialov, raziskave je zelo pomembno, da lahko reševanje mnogih drugih materialov ne more rešiti problem. V sedanji, predvsem v smislu krepitve kombinacija ogljikovih vlaken in beton, in manj vlogi pri oblikovanju strukture. Zaradi stroškov vprašanja, stalni predloge tudi prevladujejo steklena vlakna. Ogljikovih vlaken cevi aplikativnega raziskovalnega dela na tem področju je v zgodnjih fazah, je omejena z nosilci, stebri, ni poročil betonska tla in stene. Uporabi ogljikovih vlaken v gradbeništvu z zelo širok prostor za razvoj.

Poleg tega se pri proizvodnji ogljikovih materialov, glede na potrebe izboljšanje uspešnosti ogljika in grafita materialov, na splošno uporablja te več vrst impregniranje agenta:

(1) premogovega katrana ali asfalta. Delniška, impregnirani grafitnih elektrod za vrhoven sila grafitnih elektrod in ekstremen vrhoven sila grafitnih elektrod praženjem Ontologija, in tako naprej. Trenutno uporabljenih premogovega katrana smola Impregnacija elektrodo prazne, in ZDA in drugih držav z asfaltom impregnirani elektrodo prazne.

(2) smole. Uporablja se predvsem v impregnirani grafit materialov za pripravo neprepustne grafit za kemično industrijo.

(3) nizko točko taljenja metal. Uporablja se predvsem v impregnirani grafitni izdelki za posebne namene, kot so rotacijski motor, drsna električne kontakte, kot je strganje.

(4) mazivo. Uporablja predvsem v impregnirani grafit izdelke, namenjene izboljšanju abrazijska obstojnost materialov grafita, proizvodnja ležaji, Drsni stik, zraka ali podvodni motor krtačo in tako naprej.


Related Products