Kategorijo izdelkov

Kontakt

Pokličite nas na: 86-0631-3581111 (International Business)

Faks: 86-0631-8805589

Dodaj: No.9 JiuLong Road, gospodarski razvoj območja, Wendeng, Weihai City, Shandong Province, China 264400

Pišite nam: sales@composite-china.com

Delovnih ur:

Mon-Sat (08:00:00 - 17:00 pm)

Ko boste potrebovali pomoč, nas pokličite. Mi smo vedno z veseljem pomagali

Spletna stran link:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Pultrusion steklenih vlaken

Pultrusion steklenih vlaken

Pultruded fiberglass cevi: Naše podjetje dobava široko paleto kakovostnih votlih standardov in prilagojenih cevi iz steklenih vlaken. Nudimo okrogle, kvadratne in pravokotne profilne FRP pultruded cevi. So in so na voljo kot strukturni pultrusi ali kot Pultruded električnih oblik. Naša ...

Pošlji povpraševanjeklepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Pultrukirane cevi iz steklenih vlaken:

Naše podjetje dobavlja široko paleto kakovostnih votlih standardov in cevi iz steklenih vlaken v obliki po meri. Nudimo okrogle, kvadratne in pravokotne profilne FRP pultruded cevi. So in so na voljo kot strukturni pultrusi ali kot Pultruded električnih oblik.

Naše Fiberglass Cevi so med drugimi funkcijami izdelane tako, da so odporne proti koroziji, niso prevodne, nemagnetne. Prav tako jih lahko zavarujemo.

Vse pultirane steklene steklene cevi (okrogle, kvadratne ali pravokotne) se lahko proizvajajo v širokem naboru smolnih sistemov, steklene matrice in barv. Naši inženirji lahko pomagajo pri oblikovanju vašega cevastega profila, tako da lahko povečate moč profila, medtem ko odstranjujete težo, material in končno stroškov.

XINBO COMPOSITE je eden od najvišjih ravni Kitajske Tube / Rod proizvajalci, s strokovno tovarno smo sposobni proizvajati poceni pultrusion steklenih vlaken pole z zanesljivo kakovostjo. Dobrodošli na debelo izdelkov od nas.

Povpraševanje